Polaroid naočare u trendu

Normalne naočare za sunce samo zatamnjuju pogled. Polarizovana stakla visokog kvaliteta poboljšavaju Vaš pogled. Evo zašto:

Sunčeva svjetlost putuje u svim pravcima. Kada se reflektuje sa horizontalne površine kao što je asfaltni put ili voda, svjetlost često postaje teško polarizovana na horizontalnoj ravni. Vertikalna svjetlost je korisna za ljudsko oko. Ona omogućava da vidimo boje i kontraste, dok koncentrisana horizontalna svjetlost stvara odbljesak, koji nam onemogućava da vidimo i tada možemo biti u potencijalno opasnoj situaciji (npr. za volanom).

Unikatna Polaroid stakla sadrže vertikalni filter koji efikasno blokira horizontalno svjetlo. Polarizovana Polaroid stakla dozvoljavaju samo korisnoj vertikalnoj svjetlosti da dopre do oka, stvarajući na taj način pogled bez odbljeska sa prirodnim bojama i kontrastima

Nošenje Polaroid polarizovanih naočara za sunce znači:
•    pogled bez odbljeska
•    čiste kontraste
•    prirodne boje
•    smanjeno naprezanje očiju
•    100% UV zaštita

Svi ovi faktori doprinose nadprosječnom optičkom komforu, dopuštajući povećanu koncentraciju. Oni takođe izdvajaju Polaroidova stakla visokog kvaliteta iznad mnogih drugih proizvođača polarizovanih filtera. Polaroid sunčane naočare predstavljaju izvrstan proizvod s mnogobrojnim koristima za korisnika. Posebno je korisno nositi ih na plaži, tokom vožnje, na snijegu.

Jednom kad probate Polaroidove sunčane naočare više nikada nećete nositi obične naočare za sunce.

Polaroid polarizovana stakla prave se od velikog broja funkcionalnih elemenata koji su pažljivo spojeni kako bi se postigao optički proizvod visokog kvaliteta.

Osnovni element sendviča polaroid “stakala” (napravljenih od posebne vrste plastike) je polarizovani filter koi se nalazi u centru. Sa obe strane ovog filtera nalaze se UV upijači koji blokiraju 100% štetnu UVA, UVB, i UVC radijaciju. Nakon ovog dolazi sloj koji naočarima daje čvrstinu, a za njim slijedi sloj koji ne dozvoljava da se lako izgrebu.

Naravno, prateći modne trendove BANE u svojoj širokoj ponudi naočara, ima i asortiman Polaroid sunčanih modela. Dođite, probajte i uvjerite se u posebnost Polaroid sunčanih stakala.

Podijeli stranicu