Ključevi i brave

Značajan segment našeg poslovanja je obezbjeđivanje doma i poslovnih prostora. BANE ključarska radnja, sa elektronskim i tehnički najsofisticiranijim mašinama , izrađuje većinu standardnih i specijalnih ključeva, te kodirane auto ključeve.

Naš cilj je Vaša bezbjednost a naš tim stručnjaka će da Vam ponudi optimalno riješenje. Široka paleta proizvoda renomiranih proizvođača, kao i vrhunske svjetske firme na polju sigurnosnih sistema u našoj ponudi, garant su kvalitetnoj usluzi i vrhunskim proizvodima koje Vam pružamo.

Montaža, servis i održavanje

Za sve proizvode u BANE ponudi, osigurana je profesionalna montaža, a u slučaju složenijih sistema nudimo i obuku Vašeg osoblja. BANE Vam garantuje, da ćete na jednom mjestu da dobijete vrhunski proizvod, pravi savjet i kvalitetnu realizaciju projekta.

Saradnja sa klijentima za nas ne prestaje prodajom proizvoda, Vaša bezbjednost i komfor naši su prioriteti. Za sve proizvode u našoj ključarskoj radnji, osiguran je servis kako u garantnom roku tako i nakon njegovog isteka. Dođite sa idejom, konsultujte se sa nama, i mi ćemo Vam ponuditi najkvalitetnije i najpristupačnije rješenje.

Postanite naš klijent i spavajte mirno!

Podijeli stranicu